Hakkımızda

yüzonbir creative agency, küçük ve büyük ölçekli bütün işletmelere hizmet vermeyi hedefleyen birçok hizmet seçeneği bulunan reklam ajansıdır. Misyonumuz öncelikle çalıştığımız firmaların memnuniyetini sağlamak olup, yaptığımız her çalışmanın öncesi ve sonrasında müşteri desteğini sonuna kadar sağlamaktayız.

Ürün ve hizmetlerinizin tanıtım, reklam ve pazarlama desteğini sağlayarak işletmenizin hem dijital ortamda hem de basılı reklam hizmetlerimiz sayesinde gündelik hayatta varlığını arttırmayı sağlıyoruz. Sizin için kurumsal kimlik, web tasarım ve internet reklam çalışmaları yapıp daha çok kişiye hitap etmenizi ve hitap ettiğiniz müşteri kitlesine daha çok ulaşmanıza yardımcı oluyoruz.

Rakiplerinizden sizi ayıran en temel özelliklerden biri uzman bir ekip ile çalışıyor olmanızdır.

yüzonbir creative agency, konusunda uzmanlaşmış ve her bireyin kendi alanında profesyonelleştiği bir ekipten oluşmaktadır. Müşterilerimiz için ortaya çıkardığımız her projede bilgi ve becerilerimizi sergilemenin yanında sürekli olarak en son teknolojiyi takip eder ve uygularız.

Hemen bizimle iletişime geçin ve sizin için nasıl bir değer yaratabiliriz bunu tartışalım.

Nasıl Çalışırız?

Analiz

Analiz

İlk aşama olarak birlikte uzun bir yola çıkmadan önce ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde analiz eder ve çözüm odaklı, size değer katacağına inandığımız stratejik bir yol haritası çıkarırız.

Uygulama

Uygulama

Uçuşa hazır bekleyen projelerin teknik alt yapısını mevcut en güncel teknolojiler ile harmanlayarak dijital platformlarda yayına hazır hale getiririz.

Tasarım

Tasarım

Projeler için çıkardığımız yol haritasını sektörel verilere uygun hedef kitle seçimini, tasarım konseptlerini ve uygulama örneklerini tam nokta atışı isabet edecek şekilde hazırlarız.

Geliştirme

Geliştirme

Başarılı projelerin ihtiyaçları asla bitmeyecektir, bitmemelidir. Kullanıcı deneyimini geliştirmek için web siteleri, alt yapı ve işlevsellik olarak güncel tutulmalıdır.

Partnerlerimiz
Hızlı bir başlangıç için nasıl yardımcı olabiliriz?